Restoran i pub

360 Pogled


O Lani Korani


„Lana Korana“ smještena je na obali Korane, na najljepšem koranskom slapu na mjestu negdašnjeg hotela „Korana“. Hotel „Korana“ od svog otvorenja 1964 godine bio je središte društvenog života grada Karlovca na jednoj od najljepših lokacija grada. „Lana Korana“ svojim sadržajima nastavlja tradiciju okupljanja karlovčana i njihovih gostiju na ovoj jedinstvenoj lokaciji. Koranske obale jedna su od najdužih, najljepših i najposjećenijih gradskih šetnica s romantičnim drvenim mostom na pontonima. U neposrednoj blizini nalazi se Foginovo kupalište koje je turistička zajednica proglasila najljepšom riječnom plažom u Hrvatskoj za 2011. godinu.

Prošećite stoljetnim drvoredima našeg zelenog grada, posjetite Stari grad Dubovac iz 13.stoljeća , razgledajte stari dio grada, našu poznatu karlovačku "Zvijezdu", posjetite Gradski muzej, crkvu Presvetog Trojstva i Franjevački samostan s galerijom, gradsko kazalište Zorin dom ili neku od galerija slika.

Na kraju, posjetite nas „Lana Koranu“ i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi našeg restorana s jedinstvenim pogledom na Koranu i koranski slap.

Pub “Lana Korana”


Želite li u Karlovcu doživjeti ugođaj klasičnog anglosaksonskog pub-a? Dođite u pub „Lana Korana“. Svojim interijerom i originalnim sjedećim garniturama iz engleske doživjet ćete nezaboravno iskustvo uživajući u više vrsta piva, wiskeya, rakija kao i bogatoj gastronomskoj ponudi.

U razini puba nalazi se zatvorena grijana terasa te otvorena terasa uz samu rijeku Koranu i veliku fontanu koja krasi ulaz u objekt.

Pročitaj više

Svečana dvorana “Koranski Slap”


Za konferencije, primanja i domjenke do 150 uzvanika, elegantna dvorana „Koranski slap“ s obiljem prirodnog dnevnog svjetla, najveličanstveniji je prostor za događanja u gradu Karlovcu. Sa svojim nezaboravnim pogledom na Koranski slap i njezin jedinstveni stil ostat će u sjećanju vaših gostiju još dugo nakon završetka događanja.
Svečana dvorana „Koranski slap“ opremljena je projektorom, platnom za projekcije, posjeduje vlastiti privatni ulaz, zasebnu garderobu, wine bar i VIP salon te predstavlja savršen prostor za privatne sastanke, objedovanje u intimnoj atmosferi i klupske zabave.

Pročitaj više

Terasa “Zeleni grad”


Veličanstven položaj naše terase do koje možete doći panoramskim liftom čini je prvim odabirom za bajkovita vjenčanja, koktel zabave, večere i ostala ekskluzivna privatna i korporativna događanja tijekom ljetnih mjeseci. Prepoznatljiv stil i neograničene mogućnosti za bilo koje događanje koje može okupiti do 150 uzvanika.

Pročitaj više

Dječje igralište “Životinjsko carstvo”


U sastavu „Lana Korane“ nalazi se veliko dječje igralište s mnoštvom sprava za igranje.
U posebno ograđenom prostoru igrališta, koji jamči maksimalnu sigurnost djece, nalazi se i terasa na kojoj možete uživati u našoj ponudu dok se djeca bezbrižno igraju.
U prostoru igrališta moguća je organizacija nezaboravne rođendanske zabave za mališane od 4 do 12 godina. Uz vodstvo profesionlanih animatora, djeca će se odlično zabaviti, ludo isplesati, fino zasladiti te s rođendana otići veseli i s lijepim uspomenama. Odaberite tortu po vašem izboru u raznim oblicima, nešto iz naše bogate gastronomske ponude okusom i količinom prilagođeno našim malim gostima.
Mogućnosti su brojne, a odlična zabava i nezaboravne uspomene zajamčene.

Pročitaj više